Termeni şi condiţii

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma Barbierit de lux SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila.

Drepturile de autor

Continutul acestui site - texte, imagini, logo-uri, elemente grafice, baze de date - este proprietatea ERA Project Consulting & Management SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Barbierit de lux SRL a oricaror din elementele enumerate se pedepseste conform legilor in vigoare.

Confidentialitate

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. Barbierit de lux SRL nu ofera, nu vinde si nu face schimb de adrese e-mail, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane fara acordul dumneavoastra explicit.

Adresa de e-mail inregistrata in momentul comenzii va putea fi utilizata pentru a trimite informatii legate de produsele comercializate, promotii, etc. Pentru a nu primi nici un fel de mesaje din partea barbieritdelux.ro trimiteti un email la adresa de contact prin care solicitati stergerea adresei de email din baza noastra de date.

Declinarea responsabilitatii

Barbierit de lux SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Barbierit de lux SRL incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, Barbierit de lux SRL nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Barbierit de lux SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Litigii

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul (in acceptia legii, un consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Cheltuielile de returnare a produselor livrate care nu au fost solicitate, in situatia exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului, sunt in acest caz in sarcina noastra. Denuntarea de contract se face numai in scris.

Barbierit de lux SRL este obligata sa ramburseze sumele platite de consumator in timp de 30 de zile.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid; comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, deoarece pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Litigiile aparute intre utilizatorii acestui site si Barbierit de lux SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care conflictul nu este rezolvat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.